15.5.15

Näillä vinkeillä teet lonkerosi itse!

Hyvää viikendiä, tässä makoisa juomaohje!

Jos lonkero on kesän juoma, säästä vähän rahaa tekemällä lonkerosi itse! Kun näät vähän vaivaa, saat makoisamman lonkeron!

Step 1. Hanki greippiä. Paljon. Puolikas greippi per juoma.


Step 2. Leikkaa greippi puoliks ja purista greipistä mehut.


Step 3. Kaada greipin mehu lasin pohjalle ja perään Gordonin Giniä, toimii ainakin meillä. Sellainen 4cl, mut jos enempi hatuttaa, niin tuplaa ihmeessä.



Step 4. Lasin pohjalla pitäisi nyt olla sellainen pieni hörpyllinen greipin mehua ja giniä. Onko näin? Hyvä. Älä maista. Tai maista, jos hatuttaa. (Voi olla, että joudut toistamaan stepit 1-3 uusiks.)


Step 5. Hienoa, pääsit tänne asti! Mikäli tuet S-ryhmän kauppoja, suosittelen ehdottomasti Rainbowin Grape fruit limua. Ihan vaan siks, koska se on parasta greippilimua, mitä me ollaan juotu! Lisäks se ei oo hirveen makeeta ja kukaanhan ei halua, että lonkerosta tulee liian makea (=siiderimäinen). Eli kaada sit limua lasiin niin paljon, kuin haluat. Mielellään tottakai täyteen, ettei tarvii heti alkaa greippejä puristelee lisää.


Step 6. NAUTI.


Tietysti tätäkin herkkua voi tuunailla oman maun ja fiiliksen mukaan. Voit esimerkiksi puristaa greipin mehua valmiiksi pakkaseen ja jäiden lisäksi/sijaan viilentää juomaasi greippimehupaloin. Karpalolonkeroa tästä saadaan, kun hankitaan karpalomehua ja limun määrä puolitetaan, jotta se karpalomehu mahtuu mukaan. Olisi kiva kokeilla myös verigreippilonkeroa.


Vinkit ja palaute tervetulleita! (Kirjoita ne mielellään selvinpäin.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi mukava, jos jättäisit kommentin :)