4.5.15

Aamupala

Me ollaan vannoutuneita S-ryhmän asiakkaita. Rainbowin tuotteet yllättää positiivisesti ja viimeksi yllätti pakastemarjat. Oi että nuo on niiiiin hyviä! 


Mulla on aamuisin ollut tapana ensin vähän heräillä kahvin voimin. Mä en todellakaan ole mikään aamuvirkku. Aikoinaan saatoin herätä jo kuudelta, joskus jopa puoli kuudelta ja töissä olinkin jo kasilta, ehkä jo seiskalta. Nykyään yritän pitää rytmin sellaisena, että nousen viimeistään puoli kahdeksalta. Jos oikein väsyttää, saatan torkuttaa kasiin asti.

Ilman aamupalaa en kuitenkaan toimi. Tarvitsen bensaa ja bensa vaihtelee. Kun löydän jonkun hyvän jutun, pitäydyn siinä pidemmän aikaa. Sitten alkaa kyllästyttää tai huomaan, että vatsa ei tykkää, bensa ei riitäkään, tai jotain, jolloin on pakko tehdä muutoksia.



Pakastemarjat saa sulaa sen ajan, kun juon kahvin. Marjojen sekaan jotain mysliä tai ihan vaan pähkinöitä tai vaikka tattarisuurimoita ja päälle bulgarian jugurttia, nami. Toimii myös rahkan kanssa, jolloin olisi ehkä hieman täyttävämpi. En kuitenkaan itse koe rahkaa mitenkään aamupalana, ennemminkin ehkä välipalana. Sitä paitsi bulgarian jugurtti on herkullista!

Kananmuna per aamu on hyvä. Se pitää nälkää ja siitä saa proteiinia. Ruisleipä on kestosuosikki, jonka välillä korvaa ehkä kauraleipä.


Millainen on teidän aamupalanne?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisi mukava, jos jättäisit kommentin :)